• Блиндирана входна врата Parkdoor SL 211 Черна перла

Блиндирана входна врата Parkdoor  SL 211 Черна перла, изработена от 1,2 мм. прахово боядисан метал и 10мм. МДФ  фрезовани панели с ламинатно покритие. Размери на вратата с касата 92/200 см.

Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два 10мм.  МДФ ламинирани панела, а за шумо и топло изолация минерална вата. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи DAF моноблок с по три активни шипа, като е добавена и трета скрита допълнителна ключалка тип „резе“ с върток за лесна и бърза употреба.

В комплекта са включени: крило, регулируема каса за зид с дебелина до 34см, обков-иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и пасивна дръжка за външната страна, шпионка с метално чукче, панти, два секретни патрона с по три ключа и трета допълнителна ключалка, бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване. От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са винаги в касата.

Монтаж:80лв

Къртене за направа на технологичен отвор:50лв

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блиндирана входна врата Parkdoor SL 211 Черна перла

  • Код на продукта : Врата Parkdoor SL 211 Черна перла
  • 0895790441

  • 600,00лв.
  • 550,00лв.

Тагове: Блиндирана входна врата Parkdoor SL 211 Черна перла, блиндирана врата, входна врата, метална врата